Webmaster

Discover Group


 

Str. 13 Decembrie, nr 43A
BRASOV

Centrala telefonica: 0268 418055
Fax: 0268 472216

cjpbrasov@cnpp.ro

Cod fiscal : 13592877


 

IMPORTANT PENTRU PERSOANELE CARE AU INCHEIAT CONTRACT DE ASIGURARI SOCIALE IN BAZA LEGII NR.263/2010

 

In conformitate cu art.1,pct. nr.21 din OUG nr.103/2017 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul asigurărilor sociale,

“Contractul de asigurare socială se reziliază din iniţiativa Casei Teritoriale de Pensii, în cazul neplăţii contribuţiei de asigurări sociale pentru o perioadă de 6 luni consecutive.”

 

ANUNT INDIVIDUAL

 

INFORMARE
SCHIMBAREA CALENDARULUI DE PLATĂ A DREPTURILOR CARE SE ACHITĂ PRIN INTERMEDIUL CASELOR TERITORIALE DE PENSII

 

ANUNT COLECTIV - FOARTE IMPORTANT!!!

PREVENIREA ÎNȘELĂCIUNILOR PRIN ”METODA ACCIDENTUL”

Notă de informare privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal


BINE AŢI VENIT PE SITE-UL
CASEI JUDEŢENE DE PENSII BRAŞOV


Casa Judeţeană de Pensii Braşov, a luat fiinta la data de 01.02.2001, prin preluarea de la Directia de Munca si Solidaritatea Sociala Braşov a activitatilor de stabilire şi plată a pensiilor si a altor drepturi de asigurari sociale, evidenţa contribuabililor la sistemul public de pensii, a drepturilor şi obligaţiilor de asigurări sociale si expertiza medicala.

Instituţia noastră este organizată şi funcţionează ca serviciu public descentralizat în subordinea Casei Naţionale de Pensii Publice - CNPP, fiind investită iniţial cu personalitate juridică în baza prevederilor Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale şi a H.G. nr. 13/08.01.2004 modificată şi actualizată la zi, privind statutul CNPP - Casa Nationala de Pensii Publice (în prezent CNPP).

În prezent instituţia noastră îşi desfăşoară activitatea în temeiul prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
Instituţia asigură aplicarea în judeţul Braşov a legislaţiei din domeniul asigurărilor sociale de stat precum şi din domeniul accidentelor de muncă şi bolilor profesionale.

Site-ul nostru îşi propune să vină în sprijinul tuturor celor interesaţi în vederea unei corecte şi prompte informări asupra domeniului de activitate al instituţiei, furnizând informaţii utile în ceea ce priveşte stabilirea şi plata pensiilor şi a altor prestaţii sociale, asigurarea cetăţenilor în sistemul asigurărilor sociale, activitatea de expertiză medicală.

Pentru a facilita colaborarea cu instituţia noastră, prin intermediul site-ului sunt puse la dispoziţia cetăţenilor formularele necesar a fi completate în vederea obţinerii drepturilor solicitate.

În speranţa că informaţiile puse la dispoziţia dumneavoastră vă vor fi utile, vă mulţumim că aţi accesat site-ul C.J.P. Braşov.


Conducerea C.J.P. Braşov

 

NOUTATI
ultimele noutăţi în domeniul pensiilor şi altor drepturi de asigurări sociale de stat
Casa Judeteana de Pensii Brasov
informatii privitoare la misiunea si obiectivele CJP Brasov
Legea 186
privind unele măsuri în domeniul asigurării unor categorii de persoane în sistemul public de pensii
Programul CJP Brasov
programul de lucru cu publicul si programul de audiante al Casei Judetene de Pensii
Servicii oferite de CNPP
eficientizarea serviciilor oferite de CNPP lucratorilor migranti
Diaspora
informatii pentru romanii din diaspora
Formulare
formulare tipizate

IMPORTANT!  Formularele de cerere vor fi printate FATA-VERSO astfel incat exemplarul imprimat sa cuprinda si „DECLARAȚIA Privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal”
In cazul in care formularul nu poate fi imprimat fata- verso, acesta va fi insotit de Formularul nr.13 Declaratie Date -„DECLARAȚIE Privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal” tiparita separat.

Cont online
De ce sa imi fac cont?
Programe utile

Aici gasiti ultimele versiuni de programe ce pot fi descarcate de pe site-ul nostru
download


 Quiz

Ce părere aveţi despre SITE-ul nostru?

 foarte bună
 bună
 nu ştiu
 rea
 foarte rea

Portal CNPP

 
harta site   întrebări frecvente   termeni şi condiţii  
2018 © Casa Judeţeană de Pensii Braşov. Toate drepturile sunt rezervate.